CareMaster

Vil du gerne slippe af med dine ledsmerter én gang for alle? Så tag et kig på CareMaster, der kan hjælpe dig godt på vej. Det er kort sagt et apparat, som du kan bruge på dine muskler og led – og dermed reducere smerter og stivheder væsentligt.

CareMaster forhindrer smerter og muskelskader

Køb CareMaster hos Fitnessgruppen.dk
Køb CareMaster hos Fitnessgruppen.dk

De fleste af os har på et eller andet tidspunkt haft problemer med smerter i enten muskler eller led. Dog er det noget, som let kan forhindres, såfremt du har det rette hjælpemiddel – og her må CareMaster i den grad siges at være relevant.

CareMaster kan nemlig placeres på kroppen og lave en række forskellige behandlinger. Apparatet er blandt andet med til at øge blodcirkulationen, men det er langt fra det eneste. Med infrarøde stråler kan CareMaster nemlig også reducere betændelser og fjerne hævelser takket være en forøgelse af kroppens cellegenerering. CareMaster bruger desuden højfrekvente vibrationer og lokal varme til at hele sår, led og muskler.

Du vil opleve de første resultater relativt hurtigt. Behandlingstiden er typisk mellem 15 og 30 minutter, så en daglig session bør være rigeligt for langt de fleste. CareMaster er som sagt perfekt til at modvirke skader og smerter, men apparatet er ligeledes relevant at bruge til genoptræning af muskler, da du hermed kan varme musklerne op og efterfølgende lave andre øvelser med større bevægelsesfrihed og færre potentielle problemer.

CareMaster bruges både af unge atleter, der har brug for at styrke deres fysiske præstation, men også af ældre mennesker, som blot har brug for en let hjemmebehandling af led og muskler for at forhindre smerter. Med andre ord kan CareMaster bruges af alle – og endda til en lang række forskellige formål. En af de absolut største fordele ved apparatet er netop, at du selv kan behandle dine muskel- og ledsmerter fra hjemmet af og ikke nødvendigvis behøver at hyre en professionel til opgaven.

Du kan se nærmere på CareMaster hos Fitnessgruppen.dk, hvor den i skrivende stund står til 1.100 kr.

Vi anbefaler stærkt at bruge CareMaster, hvis du har brug for støtte til muskler og led, eller blot vil styrke din bevægelsesfrihed. Fordelene er mange, så CareMaster er bestemt værd at overveje, hvis du tager dit helbred seriøst.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR