Bosu bold – Se pris og læs om de bedste øvelser

En bosu bold kan bruges til både simple og avancerede øvelser, hvorfor det er et redskab, der er attraktivt for enhver motionist eller atlet. Bolden kan bruges til simpel balancetræning, men også til at opnå en bedre vinkel og dermed fokusere på en vis muskel eller muskelgruppe under styrketræning. Her kan du læse mere om prisen på en bosu bold og ikke mindst se et par forslag til øvelser, som du kan lave.

Få den billigste pris på Bosu Bold hos Billig-Fitness.dk

Hvis du før er trådt ind i et fitnesscenter, har du nok allerede set en bosu bold i en eller anden form. Hvis ikke, så kan det i den grad anbefales at se nærmere på redskabet. Med en bosu bold kan du nemlig lave hundredvis af øvelser og sværhedsgraden kan tilpasses helt til dit eget niveau. Længere nede i artiklen finder du en guide til øvelser, men lad os først se på, hvor du kan få fat i en bosu bold.

Pris på bosu bold

Man skal være en smule heldig, hvis man ser en bosu bold i en sportsbutik, så det er bedst at kigge online. Vi har allerede undersøgt markedet og er kommet frem til, at Billig-Fitness.dk umiddelbart er det bedste sted at investere i en. De har nemlig Danmarks laveste priser på fitnessudstyr, og bosu bolden er ingen undtagelse.

Her finder vi nemlig en super solid bosu bold til bare 475 kr. Billig-Fitness sender endda pumpe og træningselastikker med, hvorfor det sandsynligvis er den bedste deal i DK lige nu. Samtidig har Billig-Fitness både 1-2 dages levering og hele 365 dages returret. Dermed kan du hurtigt få bolden hjem i træningsrummet, og eventuelt returnere den igen, hvis den ikke levede op til dine forventninger.

Øvelser til bosu bolden

Det kan stærkt anbefales at kigge på YouTube for at finde inspiration til øvelser med bosu bolden. Dog har vi også et par forslag, og dem kan vi da lige så godt løfte sløret for.

  • Almindelig balancetræning. Hvis du har problemer med balancen, kan du på simpel vis træde op på bolden og blive stående i et minut eller to. For de fleste vil denne øvelse være overdrevet let, men hvis du har balanceproblemer er den super god!
  • Side squats. Placer det ene ben på bolden og det andet på jorden. Gå ned i en squat position. Når du er på vej op, trykker du ned med det ben, der er placeret på bolden, og bruger herefter dit momentum til skifte position, således det ene ben hopper over til den anden side, og det andet ben (som før var på gulvet) nu står på bolden. Du squatter altså fra side til side og træner både ben & balance.
  • Platform squats. Træd op på bolden, spred benene og lav dine squats som normalt, men med den lille ekstra udfordring, at du nu skal holde balancen. Du kan godt bruge små vægte, mens du står på den, men af sikkerhedsårsager kan vi ikke anbefale, at du bruger en stor vægtstang/barbell imens.
  • Step-ups. En ultra simpel øvelse, som dog træner benene grundigt. Det fungerer på samme måde, som når du stepper op på en bænk – bare det her er på bosu bolden.
  • Armstrækninger/push-ups. På samme måde, som du laver armstrækninger på jorden, gør du det her med hænderne placeret på siderne af bolden. Det træner både balance, core, triceps, bryst og skuldre.
  • Burpees. Du kan gøre dine burpees mere udfordrende ved at bruge bosu bolden. Lav dine armstrækninger på den, når du er helt nede, og løft bolden med op, når du hopper. Træner stort set hele kroppen!
DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR