Boksesække på tilbud

Hvis du tager din boksetræning seriøst, er det et must at have en boksesæk. Stort set alle bokseklubber benytter dem, og derfor har du sandsynligvis også allerede prøvet at træne med en. Ikke desto mindre ser vi her på en række spændende boksesække på tilbud. De kan være relevante at investere i, hvad enten du blot ønsker en sæk til hjemmet eller hvis du leder efter nyt udstyr til din klub.

At træne med en boksesæk giver nemlig mange fordele. Ikke alene får du mulighed for at træne slag (og sågar spark, hvis du er til MMA) godt igennem. Selv hvis du ikke er bokser, kan træning med en boksesæk give et par fordele. Det er blandt andet en god måde at få kredsløbet i gang på, hvilket gør det nemt at forbrænde fedt.

Boksesæk 25kgLad os se nærmere på de mange gode boksesække tilbud!

Først har vi en billig boksesæk på 25 kg fra NettoFitness. Det er en holdbar sandsæk, som giver gode muligheder for træning af både kampsport og ren kondition. Den er rigtig god at slå og sparke til, men den bedste del er naturligvis prisen. Boksesækken står nemlig til en pris på blot 549 kr., hvilket er så godt som det absolut bliver, når det kommer til boksesække.

Køb Boksesæk på 25 kg hos NettoFitness her.

 

 

Boksesæk 28kg Everlast Nevatear

Dernæst har vi Everlast Nevatear, der ligeledes er et godt bud. Det er en sæk på 28 kg, der som navnet angiver har en rigtig god holdbarhed. Sækken er produceret i kunstlæder, og er god til både privat konditionstræning, men også reel boksetræning i klubber og organisationer. Prisen på 989 kr. er utrolig stærk, når vi tager kvaliteten i betragtning.

Køb Everlast Nevatear hos NettoFitness her.

 

 

Everlast Boksesæk 1910 Læder 36kg

Everlast 1910 Boksesæk er et lidt stærkere valg, hvis du virkelig går op i kvaliteten. Denne sæk er med sine 36 kg en smule tungere end de to foregående, og det giver lidt mere modstand, når man træner. Sækken kommer i top læder kvalitet og er et oplagt valg til enhver, som tager sin boksetræning relativt seriøst.

Køb Everlast 1910 Boksesæk hos NettoFitness her.

 

 

 

Everlast Boksesæk PU 120cm:33kg

Et andet godt bud fra Everlast er deres PU 120 cm / 33 kg boksesæk, der er en smule billigere, men stadig suveræn at bruge til træning. Navnet på sækken afslører de størrelsesmæssig specifikationer – derudover kan vi nævne, at boksesækken er med tekstil fyld og kommer med kæde til ophæng.

Køb Everlast PU 120/33 hos NettoFitness her.

 

 

 

Lille Boksesæk 4kgHvis du er på udkig efter en boksesæk til børn, må Lille Boksesæk fra NettoFitness siges at være oplagt. Denne vejer kun 4 kg og er derfor ganske let at slå til. Størrelsen gør det samtidig muligt for de helt små at træne, samtidig med at de får det sjovt. Til 199,- er det også et billigt køb!

Køb Lille Boksesæk hos NettoFitness her.

 

 

 

abilica-boksesækkeHos Abilica kan du til gengæld købe et helt sæt. Her følger både boksesæk og handsker med, hvorfor denne pakke er perfekt til hjemmetrænere. Abilicas boksesæt står til 1.195 med gratis fragt, har en højde på præcis en meter og en vægt på 22 kg.

Køb Abilicas boksesæt hos AbilicaOnline her.

 

 

 

ADIDAS PU BOKSESÆK 120 CMAdidas PU Boksesæk på 120 centimeter er et stærkt valg for både nybegyndere og seriøse. Den har en god længde, suveræn holdbarhed samt et fedt og simpelt design. Kan bruges både i hjemmet og i træningssalen!

Køb Adidas PU Boksesæt hos Fit4Fight her.

 

 

 

 

FIT4FIGHT LÆDER SANDSÆK 100X30 CM FYLDTFit4Fight har også produceret deres eget bud på en god boksesæk. Der er her tale om Fit4Fight Læder Sandsæk på 100×30 cm. Den er lavet med kraftigt okselæder, dobbeltsyninger og velegnet til ethvert slags brug. En rigtig solid sæk, hvis du gerne vil træne igennem.
Køb Fit4Fight Læder Sandsæk hos Fit4Fight her.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR