Bodypump Sæt Pro 20 kg

Der er god grund til at vælge et bodypump sæt, hvis du gerne vil i bedre form – både konditionsmæssigt, men i den grad også styrkemæssigt. Hvis du leder efter træningsudstyr, hvor du vil se en hurtig effekt, så giver det god mening at se nærmere på et bodypump sæt. Et af de bedste valg på markedet lige nu er Billig-Fitness.dk’s Bodypump Sæt Pro, som vi her ser lidt nærmere på.

Et prisvenligt Bodypump sæt af høj kvalitet

bodypump-sæt-20-kg
Dettte Bodypump sæt på 20 kg forhandles hos Billig-Fitness.dk

Sættet fra Billig-Fitness.dk bliver allerede brugt i mange fitnesscentre, og det vidner om en høj kvalitet. Det kan bruges i mange forskellige sammenhænge, idet der er tale om en stang, hvor du selv kan udskifte vægten, som det passer dig. Selve stangen vejer 2,5 kg og har en længde på 141 cm. Følgende skiver følger med:

  • 2 x 5 kg
  • 2 x 2,5 kg
  • 2 x 1,25 kg

Dermed bør det helt sikkert være muligt at tilpasse sættet til enhver, der gerne vil have nogle mere fremtonede muskler. Skiverne kan let låses fast på stangen takket være et effektivt easy lock system, der fungerer langt bedre end almindelige klemmer, som typisk bruges til at holde vægtskiver på plads med.

Bodypump Sæt Pro med 20 kg er set til blot 449 kr. hos Billig-Fitness.dk. Det er en fremragende investering, hvis du gerne vil træne derhjemme, men ligeledes hvis du mangler udstyr til din forening eller dit fitnesscenter. Hvis du har brug for mange sæt, eksempelvis 10 eller 20, tilbyder Billig-Fitness.dk en mængderabat, som du eventuelt kan vælge at benytte.

Træning med Bodypump

Træning med Bodypump er efterhånden blevet en ganske populær måde at komme i form på. Det er en god kombination af både styrke- og udholdenhedstræning, da du typisk laver mange gentagelser og rammer flere forskellige muskelgrupper.

Typisk foregår Bodypump i forbindelse med holdtræning, men du kan også sagtens træne med et Bodypump sæt alene. Det er en super god måde at tone kroppen på, hvis det er det, du ønsker at gøre. Der findes nemlig en lang række forskellige øvelser, som du kan lave – og du har også altid mulighed for selv at være kreativ med sættet.

Et par gode fordele er, at din grundform lynhurtigt bliver forbedret. Samtidig er Bodypump meget effektivt til fedtforbrænding, og da du ofte kommer til at køre det samme program med Bodypump, vil du lære at mestre øvelserne og få en følelse af, at denne træningsmetode rent faktisk fungerer. Ulempen er dog, at sættet ikke er tungt nok til at køre reel styrketræning, men hvis dine mål er at tone musklerne, tabe fedt og have det sjovt, mens du træner, er Bodypump et rigtigt godt valg.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR