Biotherm Homme

Biotherm Homme er den ekstremt populære produktserie til mænd fra Biotherm, der i mange år har været internationalt kendt for deres meget effektive hudplejeprodukter.

I denne guide har vi samlet nogle af de bedst sælgende og mest populære produkter fra Biotherms mandeserie, og du finder således alt fra øjencreme og fugtighedscreme til anti-perspirante deodoranter og shower gel.

Herunder ser du 8 af de bedst sælgende hudplejeprodukter fra Homme-serien. Du finder produkter til nært sagt alle hudmæssige udfordringer lige fra udtørring til fremkomst af bumser og uren hud.


Biotherm Homme Cleansing Gel (150 ml)Biotherm Homme Cleansing Gel

Første bud på listen over populære Biotherm Homme produkter er denne cleansing gel, som bruges under vask. Du får her en lækker og effektiv ansigtsvask, som ikke indeholder sæbe, men alligevel formår at rense din hud uden den udtørrer. Med en cleansing gel fjerner du både urenheder og tilstoppede porer i huden.

Læs mere om produktet og se prisen hos Made4Men.dk


Biotherm Homme T-Pur Anti Oil and Wet Purifying Cleanser (125 ml)Biotherm Homme T-Pur Anti Oil and Wet Purifying Cleanser

Hvis du har særlig fedtet hud, så er denne T-Pur Anti Oil ansigtsvask et godt valg til dig. Du bruger den ved først at skylle dit ansigt med lidt lunkent vand, hvorefter du trykker lidt cleanser ud i håndfladen og masserer nænsomt ind i huden. Du bør bruge den 2 gange dagligt – morgen og aften.

Læs mere om produktet og se prisen hos Made4Men.dk


Biotherm Homme T-Pur Anti Oil Mattifying Moisturizing Gel (50 ml)Biotherm Homme T-Pur Anti Oil Mattifying Moisturizing Gel

Denne T-Pur Anti Oil Mattifying Moisturizing Gel er skabt med henblik på at modvirke skinnende og fedtet ud. Fugtighedscremen går hurtigt ind i huden og virker effektivt, så din hud ser pæn og mat ud hele dagen igennem. Den peeler døde hudceller og modvirker fremkomsten af bumser i ansigtet.

Læs mere om produktet og se prisen hos Made4Men.dk


Biotherm Homme Day Control Deodorant (Roll-On)Biotherm Homme Day Control Roll-On Deodorant

Er du på jagt efter en anti-perspirant roll-on deodorant, er denne Biotherm Homme Day Control deodorant et oplagt valg. Deodoranten er duftfri og giver en neutral og naturlig friskhed, der varer hele dagen. Anti-perspirant effekten modvirker sved og svedlugt og er samtidig hurtig og nem at påføre.

Læs mere om produktet og se prisen hos Made4Men.dk


Biotherm Homme Day Control Deodorant (Stick)Biotherm Homme Day Control Stick Deodorant

Kunne du tænke dig en deodorant ligesom modellen ovenfor, men er du mest til stick deodoranter frem for roll-on, så er denne Day Control Stick deodorant et perfekt valg. Dne anti-perspirante effekt sørger for, at du ikke sveder på samme måde som normalt, og samtidig giver den din hud en frisk og neutral duft.

Læs mere om produktet og se prisen hos Made4Men.dk


Biotherm Homme Age Fitness Yeux Øjencreme (15 ml)Biotherm Homme Age Fitness Yeux Øjencreme

Biotherm har udviklet denne Age Fitness Yeux øjencreme til dig, som har rundet de 25 år og ønsker at forebygge eller udbedre aldersdomstegn ved øjnene. Øjencremen er lavet på olivenblade og olivenvoks, som går ind og modvirker poser og mørke rander under øjnene effektivt.

Læs mere om produktet og se prisen hos Made4Men.dk


Biotherm Homme Aquafitness Shower Gel - Body & Hair (200 ml)Biotherm Homme Aquafitness Shower Gel – Body & Hair

Biotherm Homme Aquafitness Shower Gel er en nem og effektiv shower gel, som fungerer godt til både din krop og dit hår. Shower gelen går ind og fugtgør din hud og modvirker udtørring i løbet af dagen. De naturlige ingredienser sørger for at give din hud en frisk og blød følelse dagen igennem.

Læs mere om produktet og se prisen hos Made4Men.dk


Biotherm Homme Aquapower Jumbo (100 ml)Biotherm Homme Aquapower Jumbo

Døjer du med udtørret hud i ansigtet, er denne Aquapower Jumbo ansigtscreme perfekt til at klare opgaven. Cremen er uden parabener og indeholder vitamin E, som trænger ind i din hud og gør den blød og frisk hele dagen. Du tager blot en lille smule creme på fingrene og masserer det stille og roligt ind i huden i ansigtet.

Læs mere om produktet og se prisen hos Made4Men.dk


Derfor er Biotherm Homme produkterne så populære

Som lovet i starten af guiden dykker vi nu ned i Biotherm Homme hudplejeserien og ser på, hvorfor det egentlig kan være, at produkterne er så effektive og er blevet så populære.

Lige siden 1985 har Biotherm været verdenskendt for deres effektive og blødgørende hudplejeprodukter til kvinder. Dengang var det dog ikke lige så udbredt for mænd at pleje deres hud, men den tid er for længst slut. Den moderne mand kan, bør og nærmest skal sørge for at have en soigneret, blød og lækker hud for at imponere omkring sig. Derudover må vi blot konstatere, at det også giver en personlig følelse af velvære, når huden er frisk, blød og velduftende hele dagen.

Biotherm er særligt kendt for deres ansigtsscrubs og cleansers, som er med til at holde din hud fri for bumser, hudorme, fedt og udtørring. Produkterne går lynhurtigt ind i huden og begynder effektivt på at styrke din huds fugtbalance, hvormed du opnår mærkebare resultater i løbet af ingen tid.

Biotherm Homme x David Beckham

Der er ikke noget at sige til, at Biotherm Homme er den mest udbredte hudplejeserie til mænd i hele verden, da kvaliteten og effekten er så høj til så skarpe priser. Du kan selv læse meget mere om Biotherms fordele ved at klikke ind på produkterne i listen ovenfor.

Fordele ved Biotherm Homme produkter

  • Det er blevet socialt accepteret og nærmest et must for moderne mænd at pleje deres hud, krop og hår. Med produkter fra Biotherm Homme kan du nemt og effektivt komme i gang med at få en mere blød, ren og sund hud og modvirke udtørring.
  • Biotherm Homme produkterne er udviklet af naturlige ingredienser, og mange af deres cremer og deodranter giver en frisk duft med en snært af mandel. Denne duft er blevet populær og solidt udbredt blandt mænd verden over.
  • Til trods for at Biotherms produkter til mænd er nogle af de mest effektiv og hyppigst anvendte i hele verden, så formår Biotherm stadig at holde prisen nede på et meget attraktivt niveau, så alle har råd til at kunne få en sund og blød hud.
  • En af de helt store fordele ved produkterne fra Biotherm Homme er, at de optages og absorberes af din hud lynhurtigt. På den måde virker det hurtigere og mere effektivt, og du vil opleve synlige og mærkbare forandringer i løbet af ingen tid.
DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR