Det bedste proteinpulver til kvinder

Her hos Fitto.dk har vi lavet tests af en række forskellige proteinprodukter. Vi har primært lagt vægt på følgende faktorer: Smag, pris, whey indhold samt anmeldelser fra andre brugere. Vores tests har altså givet et fint overblik over, hvilke produkter der er de bedste til kvinder overordnet set. Og det har ført til, at vi anbefaler de tre nedenstående produkter:

Bodylab Whey 100

Bodylab Whey 100 (1 kg)Dette produkt fra Bodylab har etableret sig som det mest populære på det danske marked – og det er der en god grund til – Whey 100 er nemlig af super høj kvalitet.

Ud over et særdeles højt og rent proteinindhold, er 22,9% faktisk aminosyrer, hvilket er ganske imponerende. Du finder en lang række smagsvarianter. Vi har testet Chocolate, Vanilla og Strawberry varianterne igennem – og de er alle meget gode og smagfulde. Vanilla er umiddelbart det bedste valg, hvis det er smag, du er ude efter!

Bodylab Whey 100 er set til 169 kr. pr. kg. og kan købes hos Bodylab.dk

Viking Whey Protein

Viking Whey - 2015 Version (1kg)Viking Whey Protein bestod ligeledes vores test – endda i god stil! Ligesom med Bodylab Whey 100 har Viking et højt indhold af aminosyrer, og proteinindholdets kvalitet er slet ikke til diskussion. Dette proteinpulver har nemlig den helt perfekte balance!

En bemærkelsesværdig fordel er, at dette proteinpulver kan blandes med vand og stadig være velsmagende. Det giver en god mulighed for at spare lidt på kalorierne, og det gør samtidig ens proteinshakes lidt billigere. Alle smagsvarianterne smager godt, når de er blandet op med vand – især chokoladevarianten!

Viking Whey Protein er set til 139 kr. pr. kg. hos GetBig.dk

LinusPro Whey 100

LinusPro WHEY100Det sidste produkt, som vi anbefaler, er LinusPro Whey 100. Med et højt indhold af aminosyrer og 100% udenatureret valleprotein er det et oplagt valg. Det findes i 7 forskellige smagsvarianter, hvor et par af dem er en smule alternative – eksempelvis pistacie og blåbær – hvorfor du helt klart bør se nærmere på LinusPro, hvis du er kørt træt i almindelige smagsvarianter.

Dette pulver gør sig især bemærket af, hvor nemt det opløser sig i en hvilken som helst form for væske. I modsætning til mange andre slags proteinpulvere, behøver du egentlig ikke en shaker eller en blender – du kan nøjes med at røre det rundt i et glas.

LinusPro Whey100 er set til 249 kr. for 1 kg. hos LinusPro.dk

Proteinpulverets fordele

Proteinpulver kan altid give et fint ekstra boost i muskeltilvæksten, hvis du træner regelmæssigt. Med en daglig proteinshake kommer du hurtigt tættere på at nå den daglige mængde protein, som du helst skal indtage, og derfor er det noget, som enhver trænende kvinde bør se nærmere på.

Den største fordel ved proteinpulver er, at det både bidrager til muskelvækst og desuden hjælper til med at forbrænde fedt. Samtidig vil du opleve en hurtigere restitution, hvis du indtager en tilstrækkelig mængde protein hver dag, og det er et andet godt argument for at få fat i noget pulver.

Samtidig er det super let at indtage proteinpulver. Du kan blande det med enten vand, mælk eller juice og indtage det, når du har lyst. De fleste vælger at gøre det lige efter en træningssession, men du kan også gøre det på andre tidspunkter i løbet af dagen. De fleste proteinprodukter smager i øvrigt rigtigt godt, så en frisk shake er altid rar at have – især hvis du gerne vil erstatte nogle usunde sager med noget sundt, som dog stadig smager kanon godt.

Andre proteinkilder du som kvinde kan benytte dig af

Om end proteinpulver er rigtigt godt at bruge, skal vi stadig huske på, at det blot er et supplement og ikke kan erstatte en god og varieret kost. Det er altid nødvendigt at få nogle sunde proteiner ind igennem kosten, og det kan du gøre med følgende proteinkilder:

Kød

Kød indeholder høje mængder proteiner. I fedtfattigt rødt kød er der ofte +20% protein, og selv i kød med højere fedtindhold er procentdelen af protein stadig bemærkelsesværdig. Kylling indeholder også meget protein og er nok den sundeste mulighed, når det kommer til kød.

Fisk

Ligesom med kød indeholder fisk en del protein. Og proteinindholdet er blot en enkelt grund til at spise fisk – en anden grund er det høje indhold af de sunde Omega 3-fedtsyrer, som du typisk finder i fisk.

Æg

Æg er hurtige at tilberede, de smager super godt, og de har et højt indhold af protein. Hvis du ikke allerede spiser æg, så vil det uden tvivl give et godt proteinboost, hvis du begynder på det. Æg indeholder desuden en lang række vitaminer, deriblandt Vitamin D der ellers er småsvært at finde i almindelige fødevarer.

Skyr

Skyr er primært kendt for dets lave fedtindhold og mæthedsfornemmelse, men det høje proteinindhold er en anden fordel. Let at bringe ind i kosten!

Tørrede linser

Det er ikke alle, der ved det, men tørrede linser er faktisk fulde af næring. Da de både er billige og har udmærkede mængder proteiner, er de værd at overveje!

Havregryn

Med næsten 14% protein bør havregryn helt klart gøres til en del af kosten. Når du blander det med mælk, får du også mælkeproteinerne med!

Mandler

Mandler er super gode at spise takket være mange sunde fedtsyrer. Med mere end 22% protein er de også relevante at have med på denne liste – spis gerne en lille håndfuld om dagen og mærk de gode effekter!

Grovboller

Grovboller indeholder ikke enorme mængder af protein, men dog en smule, og det er værd at tage med. Bare en enkelt grovbolle om dagen giver dig et par gode gram protein.

Ekstra supplementer – Bodylab Zero Topping og Proteinella

Du har allerede nu fået en del forslag til, hvordan du får nok proteiner ned, men inden vi runder helt af, får du to yderligere anbefalinger.

Zero Topping (sukkerfri sirup) og Proteinella (Nutella-agtigt smørepålæg) er to gode eksempler på tilskud, der kan gøre de almindelige måltider lidt lækrere – men uden at gøre dem usunde. Du kan altså både booste dit proteinindtag, men også forbedre smagsoplevelsen, når du spiser. Dette er især tiltrængt, når du er i gang med en kaloriefattig kost og gerne vil gøre de små måltider lidt mere attraktive.

Både Zero Topping og Proteinella forhandles hos Bodylab.dk. Zero Topping er set til 39 kr. pr. flaske, mens en bøtte Proteinella står til 49 kr.

Gå til Bodylab.dk
DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR