Armbånd og træning: Hvad man bør gøre

Annonce

Det hører sjældent sammen, at man kan have armbånd på, mens man træner. Man kan komme til at svede i de armbånd, og de kan komme i vejen, mens man træner. Hvis man så også ejer et Pandora armbånd af eksklusiv karakter, så vil man næppe også have, at det går i stykker, mens man dyrker motion. Få fifs i denne artikel til, hvad du gør af dine armbånd, og hvad du eventuelt kan have omkring dine håndled, mens du træner.

Undgå armbånd under træning

Der er flere grunde til, hvorfor det ikke er en god idé at have armbånd på, mens man træner og dyrker motion. For det første kan armbåndet være til gene og forstyrre under træningen. Det kan gnave eller klemme på huden, især hvis man udfører øvelser, der involverer bevægelse af arme og håndled. Dette kan være ubehageligt og distraherende, hvilket kan påvirke ens præstation og fokus under træningen. Derudover kan armbåndet også være en potentiel fare for skader. Hvis man træner med vægte eller bruger maskiner, kan armbåndet blive fanget eller hænge fast i udstyret. Desuden kan sved og fugt fra træningen også påvirke armbåndet. Hvis armbåndet ikke er vandtæt eller let at rengøre, kan det blive beskidt eller lugte dårligt over tid. 

Opbevaring af armbånd under din træning

Det smarteste at gøre med armbåndet, mens du træner, er at lade det blive derhjemme. Men hvis du er typen, der tit tager dit armbånd på som en del af morgenrutinen og dermed har det med i fitnesscenteret, så bør du finde et sted at opbevare det. Er der tale om et relativt dyrt armbånd, som der blev nævnt i starten, så find et skab med lås til. Dog er det også et sats, da disse skabe ikke altid er overvåget under træningen. Er det nogle ikke så dyre armbånd eller uden den store affektionsværdi, så kan du eventuelt lægge dem i din sportstaske under træningen. 

Hav dette om håndledet, mens du træner

Der er dog andre ting, som du kan have om dine håndled, mens du træner. Håndledsbind. Disse elastiske bind kan strammes omkring håndleddet for at give ekstra støtte og reducere risikoen for skader. De er særligt nyttige under tung vægtløftning eller øvelser, der belaster håndleddene. Du kan have et sports-ur på, hvor du kan tage tid på din træning og ganske enkelt se, hvad klokken er. En pulsmåler kan også være praktisk at have på. Endelig kan svedarmbånd gøre det lettere at tørre sved af panden på en nem måde, mens du dyrker motion.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR