Abilica Stream X: Smarte cardiomaskiner

En Abilica Stream X cardiomaskine er helt perfekt, hvis du ønsker at tage hjemmetræningen op til et højere niveau. Hvad enten du er på udkig efter en motionscykel, et løbebånd eller en crosstrainer, er det aldrig et problem at finde et godt produkt fra Abilica. I denne artikel tager vi et kig på nogle af de bedste cardiomaskiner, som de tilbyder.

Abilica er Danmarks største specialist inden for træning og fitness, og derfor giver det selvfølgelig rigtig god mening at se nærmere på nogle af deres cardiomaskiner. De er designet på en enkel måde, der passer godt ind i ethvert hjem – og takket være en smart funktion kan du kombinere en cardiomaskine med din tablet og programmere en hvilken som helst rute ind. Med andre ord – hvis du altid har haft lyst til at løbe en tur i gaderne af Paris eller Rom, kan du få en ganske vellignende oplevelse ved hjælp af Abilica Stream X!

6 forskellige cardiomaskiner

Hvis din interesse er blevet vækket, kan du trygt læse videre. For nu præsenterer vi nemlig de bedste Abilica Stream X cardiomaskiner for dig.

Abilica Stream UB XAbilica Stream UB X

Abilica Stream UB X er den første af slagsen: Der er tale om en motionscykel, som på trods af sit simple design er meget kraftig og robust. Den tilbyder elektromagnetisk modstand og adskillige modstandsalternativer (32 i alt), således du kan finde en ‘rute’, der passer til din nuværende form. Cyklen har transporthjul, hvilket gør det muligt at flytte den på en nem måde. Den kan bruges af alle med en kropsvægt under 200 kg, og hvis du får brug for det, kan du montere en flaskeholder på cyklen.

Abilica Stream UB X er set til 5.995 kr. hos Abilicaonline.dk. 

Abilica Stream RB X

Abilica Stream RB XEn lidt mere speciel motionscykel er Abilica Stream RB X, der med garanti vil fange manges interesse. Den er nemlig designet på en helt unik måde og passer perfekt, såfremt du ønsker at sidde i en anden stilling end på en almindelig motionscykel, som f.eks. den, vi har beskrevet ovenover.

Den er utrolig let at stige på og af. For dig som har balanceproblemer eller som skal genoptræne kroppen efter en skade, er det et perfekt valg, idet cyklens sæde er meget justerbart. Ligeledes et stærkt valg til gravide, der vil i form igen efter en fødsel!

Abilica Stream RB X er set til 9.995 kr. hos Abilicaonline.dk.

Abilica Stream TM X

Abilica Stream TM XMåske er du mere interesseret i et løbebånd frem for en motionscykel. I det tilfælde har Abilica også et imponerende udvalg. Du finder nemlig et par løbebånd af rigtig høj kvalitet, og et af dem er Abilica Stream TM X, der opfylder alle de almindelige krav, som normalt kendetegner et godt løbebånd. Det er ganske stort (50×140 cm), har højdejustering i 15 forskellige niveauer og tilbyder en tophastighed på hele 18 km/t. Som nævnt i introduktionen kan ”parre” maskinen til en tablet og finde en rute via Google Maps, som du har lyst til at løbe. Løbebåndet har også indbyggede højtalere, så du kan koble noget musik til, mens du løber.

Abilica Stream TM X er set til 14.900 kr. hos Abilicaonline.dk.

Abilica Stream TM XV

Abilica Stream TM XVEt andet solidt løbebånd er Abilica Stream TM XV, der kan betragtes som en luksusmodel af den foregående. Du finder ligeledes 15 højdeniveauer, men til gengæld kan du løbe helt op til 20 km/t. TM X-modellen kan bruges af personer med en kropsvægt på op til 150 kg, hvorfor den kan bruges af de fleste. På samme måde som med det andet løbebånd, kan du tilkoble en mobilenhed og gøre løbetræningen en smule mere underholdende og mere livagtig!

Abilica Stream TM XV er set til 19.800 kr. hos Abilicaonline.dk.

Abilica Stream RC X

abilica Stream RC XHvis det til gengæld er en crosstrainer, du er på udkig efter, må Abilica Stream RC X siges at være et ganske fornuftigt valg. Den tilbyder elektromagnetisk modstand og har en skridtlængde på 40 cm. Du finder i øvrigt adskillige smarte applikationer, der kan tilbyde en lidt sjovere træningssession. Et super solidt valg, hvis du gerne til tabe dig – denne model kan bruges af alle personer under 200 kg, og er dermed et perfekt valg for stort set alle, der gerne vil i bedre form.

Abilica Stream RC X er set til 9.995 kr. hos Abilicaonline.dk.

Abilica Stream FC X

Abilica Stream FC XDen sidste cardiomaskine, som vi kigger på i denne omgang, er Abilica Stream FC X, der med sin store skridtlænge på 51 cm, EMS-modstand og fremragende stabilitet er et kanon godt valg. Denne model kan ligeledes bruges af personer med en vægt på op til 200 kg, og den har som forventet også en indbygget computer med et par smarte applikationer. Med 12 forskellige træningsprogrammer og 32 modstandsniveauer, kommer du ikke til at kede dig i kampen om at komme i topform!

Abilica Stream FC X er set til 11.900 kr. hos Abilicaonline.dk.

Sådan kommer du i god form med en cardiomaskine

Her får du en kort guide til, hvordan du kommer i bedre form med en cardiomaskine. Abilica Stream X modellerne er perfekte til hjemmetræning. Derfor behøver du ikke at melde dig ind i et fitnesscenter, hvis du gerne vil i form – du behøver blot at købe en cardiomaskine og sætte den op et sted i hjemmet!

Det er den perfekte måde at komme i form på, hvis du ikke har ret meget tid i hverdagen. Det er nemlig langt lettere at tage en kort træningssession derhjemme end det er at tage et andet sted hen, da mulighederne er uendelige. En effektiv træning på små 20 minutter bør nemlig (for det meste) være til at nå om morgenen, efter arbejdet eller om aftenen.

Men lad os komme tilbage til det, som overskriften egentlig handler om: Hvordan du kommer i form med en cardiomaskine. Først og fremmest kræver det, at du bruger den jævnligt. Du behøver ikke at træne hver dag, da der også er brug for hviledage, men gå efter 3-6 dage om ugen med mindst 20 minutter og gerne en smule mere.

Hvis du kan gøre det til en vane at få trænet, vil du hurtigt mærke en klar forbedring i din kondition. Prøv at strikke et program sammen og følg det. En idé kunne være at træne hver anden dag i starten – og efter et stykke tid kan du begynde at gøre sessionerne mere hyppige.

Træning med en cardiomaskine vil samtidig føre til vægttab, så længe du stadig har kosten i orden. Sørg for at spise sundt, hvis du gerne vil tabe dig. Det er i teorien ganske simpelt – indtag færre kalorier end du har brug for, og se vægten forsvinde lidt efter lidt. I virkeligheden kan det dog være en smule vanskeligt og her er en cardiomaskine altså en god hjælp. En kombination af både træning og en sund, balanceret kost er som regel det bedste du kan gøre for at tabe dig. En optimal mængde søvn (~8 timer) vil også altid være en god idé!

Opsummering

Det var hermed en guide til cardiomaskiner. Forhåbentligt har du fået et fint overblik over de forskellige motionscykler, løbebånd og crosstrainere, der er værd at se nærmere på. Og med den korte guide til hvordan du kommer i form, bør du være godt stillet.

Tag et nærmere kig på nogle af ovenstående cardiomaskiner fra Abilica og overvej om det ikke er noget for dig. De fleste får stor glæde af en cardiomaskine i hjemmet, så der er umiddelbart en god chance for, at du også vil synes om det.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR