5 musthaves til dig som svømmer

Vil du gerne blive en bedre svømmer? Der er flere ting, du kan gøre for at blive en bedre svømmer.

5 musthaves til dig som svømmer er derfor:

  • En god badedragt eller badebukser
  • Svømmefødder
  • Svømmebriller
  • Finger paddles
  • Pullboy

En god badedragt eller badebukser

Noget helt essentielt udstyr, når du er svømmer, er selvfølgelig dit svømmetøj. Når du køber dit svømmetøj, har du mange mærker at vælge imellem. En god badedragt eller nogle gode badebukser der flyder let gennem vandet uden at give dig mere modstand. Det handler om at svømme så hurtigt som muligt, og dit svømmetøj skal derfor arbejde sammen med dig.

Svømmefødder

Svømmefødder er et must have, når det skal gå hurtigt. Med svømmefødder svømmer du nemlig ekstra hurtigt, og du kan derfor øve din kropskontrol og optimere din fremdrift. Arena Powerfin Pro er et par fantastiske svømmefødder med et innovativt design og stor komfort.

Svømmebriller

Et par gode svømmebriller er selvfølgelig også et must have, når man dyrker svømning på højt plan. Der findes utroligt mange forskellige briller med forskellige funktioner, så det er derfor en god idé at prøve en masse forskellige, så du finder ud af, hvilke svømmebriller der passer bedst til dig.

Finger paddles

Finger paddles er et træningsudstyr, som alle svømmere kan nyde godt af. Dette udstyr kan bruges til at forbedre ens svømmearmtag. Med finger paddles kan du derfor blive en bedre svømmer, da du kan optimere, hvor langt du kommer per armtag. Derudover kan dette udstyr også bruges til styrketræning.

Pullboy

En god pullboy er et musthave i alle svømmehaller. En pullboy placeres mellem benene, så du kun kan bruge armene, når du svømmer. På denne måde styrker du derfor hele din overkrop, samtidig med at du har fokus på dine armtag og på, hvordan du udnytter din energi.
Elitesvømning handler om millisekunder. Ofte ligger alle svømmerne så tæt, at det næsten er ingenting, der skelner dem. Derfor skal man arbejde med sin styrke, så man kan holde helt til det sidste, og derfor skal man arbejde med alle de små detaljer, da det i sidste ende er disse, der udgør forskellen mellem guld og sølv.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR