5 gode grunde til at lave et homegym

Træning er sundt og kroppen humøret, men måske er du også træt af dit lokale fitnesscenter? Der er mange ulemper forbundet med at forlade huset for at tage i fitness, men sådan behøver det ikke være, for du kan sagtens lave dit eget homegym. Hvorfor? Læs med herunder.

 

1.    Spar tid på transport

Når du træner derhjemme, spilder du ikke tid og energi på transport. Du skal bare klæde om og træde ind i dit homegym, og så er du klar til at give den gas uden spildtid.

 

2.    Træn når du vil

Med et homegym kan du træne, når du vil. Det kan være udenfor fitnesscentrets åbningstider, eller det kan være på tidspunkter, hvor du normalt ikke har tid til at tage hele vejen ned i fitnesscentret. Det kan eksempelvis være under de 45 minutter, din kylling skal bruge på at tilberedes i ovnen.

 

3.    Undgå kø ved maskinerne

Når du træner derhjemme, kan du generelt spare meget tid sammenlignet med en tur i fitnesscentret. Derhjemme skal du nemlig aldrig spilde tiden ved at vente på maskiner, squat stativer og vægte, for derhjemme ligger det hele klar til dig og kun dig.

 

4.    Undgå ubehagelige blikke og kommentarer

Der er mange mennesker i et fitnesscenter, og ikke alle formår at opføre sig ordenligt og vise respekt. Derfor er især kvinder nogle gange udsatte for upassende kommentarer. Hvis det er noget, du kender til og ikke bryder dig om, vil du kunne slappe af og nyde oplevelsen meget mere derhjemme i dit homegym.

 

5.    Hygiejnen er helt i top

Når du træner med mange andre mennesker i fitnesscentret, er det svært at holde en striks hygiejne, da mange mennesker bruger de samme vægte og maskiner hele tiden. Dette problem undgår du også ved at træne derhjemme.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR