3 Tips til at komme sundere gennem julen

Det er ved at være jul og hvis du har brugt det meste af året i et fitnesscenter, for at holde dig i god form og slank, så vil du nødigt gå gennem julen og tage alt for mange kilo på. Derfor har vi lavet denne guide som viser dig hvordan du kan komme gennem julen uden at tage alt for mange kilo på. Det sidste du vil ende ud med er at du skal starte op med en hård og disciplineret diæt igen efter nytår.

Sæt et mål om at træne hver eneste dag

Julen vil selvfølgelig tage meget af din tid og det er da også hyggeligt i julen dagene at være derhjemme med familien, derfor behøves det heller ikke at være sådan at du skal bruge flere timer på fitness. Det kan derfor bare være at du går en lille aften tur hver eneste aften med din familie, selve træningen kan du også gøre derhjemme. Det kunne eksempelvis være helt simpelt med at lave planken, nogle armbøjninger og måske nogle strækøvelser med en elastik. Mere avanceret behøves det ikke være hvis du også gerne vil have tid til at ordne julegaverne, indkøb og hygge med familien. Apropos julegaverne, hvis du gerne vil spare tid og ikke ved hvad du skal købe, så tjek Gavespot.dk, som har lavet guides med gaver til ham og til hende.

Hold dig fra de mange fristelser

Noget af det sværeste i julen er helt sikkert at sige nej tak, til de mange fristelser. Konstant og hele tiden bliver vi bombarderet med søde ting, på arbejdet er der sikkert gløgg og æbleskiver, småkager og andre ting. Uanset hvor vi bevæger os så vil der være fristelser i disse juletider, så hvis du virkelig gerne vil holde formen og undgå at tage for meget på, så hold igen med det søde. Selve juleaften vil der også være rigeligt med mad og det bliver toppet, med rødvin, øl, sodavand, lidt for meget sovs, risalamande og selvfølgelig kommer der også slikskåle på bordet senere på aftenen.

Få familien med på den sunde livsstil

Det kan være rigtig svært hvis du er den eneste som siger nej tak til alt det søde. Prøv derimod at overtale din familie til at det er noget i skal gøre sammen, altså at komme godt og sundt igennem julen. Snak med dem om at det ville være en god ide at komme ud og gå en tur hver aften og få rørt sig selvom det sikkert er koldt. Lav nogle regler om hvad der må spises og vær så et forbilled for dem og overhold de regler i sætter sammen. Det er både sjovere og nemmere når i holder sammen i familien og sætter et mål for hvordan i vil komme igennem julen. Vi håber du kunne bruge disse tips, god jul..

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR