3 gode elcykel mærker

Når det kommer til valg af elcykler, så er markedet stort og mulighederne mange. Det er ikke kun vigtigt, at finde det rigtige mærke, men specielt også den rigtige model. Til at starte med, har vi prøvet at hjælpe dig, ved at gennemsøge markedet og finde frem til 3 rigtig gode elcykel mærker.

Kalkhoff

Det er umuligt, at snakke om gode elcykler, uden at nævne det tyske firma Kalkhoff. Siden 1919 har dette firma udviklet og produceret utallige populære cykler. Inden elcyklen kom på banen, var Kalkhoff med til at præge udviklingen for almindelige cykler og det forsatte de med, da de begyndte produktionen af elcykler. Hos Kalkhoff gør de en ære i, at gennemteste deres cykler og du kan være sikker på, at alle deres cykler og elcykler, vil holde til mange års brug. Det er ikke uden grund, at det er en af de allerstørste spillere på markedet på verdensplan.

Mustang

Et andet og lidt nyere mærke, end Kalkhoff, er Mustang. Nyere er måske også det forkerte ord at bruge, men Mustang er tros alt fra 1945 og må derfor betegnes som nyere end Kalkhoff. Selvom mærket bærer navnet Mustang, så skal man ikke forveksle det med store biler. Dette er et mærke, som specielt er blevet meget populært i Norden og derved også i Danmark. Mustang tilbyder udover elcykler også mange andre typer cykler. Det være sig foldecykler, børnecykler, mountainbikes og selvfølgelig den helt almindelige cykel. Det som kendetegner sig ved Mustang, er at det er kvalitetscykler til lave priser.

Gazelle

Sidst men ikke mindst har vi det hollandske mærke Gazelle. Gazeller er, udover at være førende i Holland, blevet utrolig populær helt fra Sydamerika til Østeuropa. Det er klart det ældste mærke, blandt vores 3 udvalgte, da de startede op helt tilbage i 1892. Man kan ikke pille ved 126 års erfaring og der er ingen tvivl om, at Gazelle ved hvad de laver og de ved hvad forbrugerne vil have. Gazelle´s cykler er alle lavet med let kørende egenskaber, konstruktionen er smart og kvalitet er yderst robust. Virksomheden producerer over 300.000 cykler om året og en stor del af dem er elcykler.

Alle mærker giver en god elcykel

Uanset hvilket mærke du vælger, så kan du være sikker på at købe en elcykel i god kvalitet til mange års brug. Skulle du på et tidspunkt få lyst til at skifte elcyklen ud, så er det også nemmere at videresælge en elcykel af høj kvalitet.

Vi satte os for, at finde frem til vores favorit elcykel blandt de 3 mærker og vores valg faldt på den populære Gazelle Orange CX HMB, som findes både i en dame- og en herremodel. Denne elcykel kommer med den stærkeste Bosch centermotor og hvis behovet opstår, så skifter den selv gear for dig, hvis trådet bliver for tungt eller for let. Rækkeviden er helt op til 180 kilometer og den kan købes i 2 forskellige størrelser og med 3 forskellige typer batteri. Så er du helt sikret, at der findes en som passer lige til dit behov.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR