10 gode svedtransporterende t-shirts

Herunder ser du 10 af de bedste svedtransporterende t-shirts som vi har kunne finde. Vi fra Fitto.dk holder meget af at træne i lige netop denne form for t-shirt. Det er bl.a. derfor, at vi har gjort dig den tjeneste at finde 10 gode svedtransporterende t-shirts som du med fordel kan se nærmere på, hvis du selv er på jagt efter en t-shirt, der kan transportere sveden væk fra din krop og holde dig tør.

Hummel Hero Baselayer

hummel hero baselayer

Kan købes hos: Billigsport24.dk

Puma ACTV THERMO-R evoTRAINING

puma actv thermo

Kan købes hos: Unisport.dk

Newline Base Coolskin

newline base coolskin

Kan købes hos: Billigsport24.dk

Nike Flash Elite

nike flash elite

Kan købes hos: Unisport.dk

Newline Iconic vent strecht

newline iconic vent stretch

Kan købes hos: Billigsport24.dk

Nike Flash Dri-FIT Knit

nike flash dri fit knit

Kan købes hos: Unisport.dk

Nike Dri Fit

nike dri fit t shirt

Kan købes hos: Billigsport24.dk

adidas ACE UFB Adizero

adidas adizero ace ufb

Kan købes hos: Unisport.dk

Nike Pro T-shirt i Dri-fit

nike pro t shirt dame

Kan købes hos: Billigsport24.dk

adidas X Climalite

adidas x climalite

Kan købes hos: Unisport.dk

Derfor elsker vi svedtransporterende t-shirts

Når vi træner, så kan vi godt lide at bruge en svedtransporterende t-shirt. Først og fremmest føler vi ikke, at vores t-shirts bliver nær så tung, som hvis vi bare har en ganske almindelig bomulds t-shirt på, og det er utroligt lækkert. Især hvis du skal lave et intensivt træningspas, hvor du ved, at du får sved på panden.

Pas på prisen ikke bliver for billig

En af de største fejl du kan begå, når du skal købe nyt træningstøj er at lade det hele komme an på prisen. Vi skal ærligt indrømme, at vi selv begik den fejl i starten, da vi begyndte at træne – men det er vi i den grad også kommet væk fra nu.

For jo, det kan da være rart at spare lidt penge her og nu. En hundredekroneseddel eller to kan da betyde en del, hvis du ikke har særligt mange penge at leve for om måneden. Men når det kommer til træningstøj, handler det i den grad ikke om kvantitet. Det handler i den grad om kvalitet.

Pris og kvalitet hænger sammen

Derfor kan det være en rigtig god ide at gå efter at købe den ene super gode svedtransporterende t-shirt frem for bunken med tre i for samme pris. Selvom du får flere t-shirts for pengene, så er det ikke sikkert, at komforten eller den svedtransporterende funktionalitet er nær så god som i den dyre t-shirt.

Så når du skal have købt dig din nye trænings t-shirt, dine nye træningsbukser eller hvad du nu ellers måtte have brug for, så er det bare med at købe det bedste, som din pengepung har råd til. Det vil du også blive langt gladere for, da det giver en langt mere lækker omgang træning, hvor du ikke skal gå og bande og svovle over dit billige træningstøj, der irriterer huden eller hele tiden rykker sig og dermed kræver at blive rykket på plads igen konstant.

Derfor skal du gå efter de kendte sportsmærker

Selvom de store sportsmærker også sagtens kan lave dårlige eller for billige produkter, så er der ingen tvivl om, at de stadig også er dem, der ligger i toppen af poppen, når det kommer til udviklingen af nye teknologier og en lang række solide produkter, som selv de mest anerkendte sportsstjerner bruger.

Det er jo ikke for sjov, at de store sportsstjerner, hvad enten det er fodboldspillere, tennisspillere eller svømmere, vælger at bruge de største mærker. Selvfølgelig bliver de sponsoreret, men hvis produkterne var dårlige, ville de jo ikke bruge dem i, når det virkelig gælder.

En spiller som Christiano Ronaldo ville jo ikke bruge en Nike fodboldstøvle, hvis den sad ad helvede til. Ej heller ville Caroline Wozniacki spille med en tenniskjole fra Adidas, hvis den ikke var til at holde ud.

Så selvom det ikke er en kvalitet i sig selv at være et stort sportsmærke, så er der ingen tvivl om, at du finder de bedste svedtransporterende t-shirts fra de store kanoner på markedet.

En af de ting, der taler for, at du især bør kigge efter store mærker som Nike, Adidas og Puma, når vi snakker træningstøj med den svedtransporterende funktion, er blandt andet fordi, at mærkerne selv udvikler disse teknologier, og på den måde er de om nogen med forrest i feltet, når det gælder de bedste og nyeste teknologier inden for disse områder.

Når et mærke som Puma går ud og laver en svedtransporterende t-shirt med deres nyeste DryCELL teknologi, som de selv har udviklet, så kan du altså være sikker på, at du får noget af det bedste på markedet. Store stjerner bruger træningstøj med selv samme teknologi, så du finder nok ikke noget, der er bedre.

Dog er det selvfølgelig ikke kun Puma, der kan finde ud af dette. De andre mærker er også på banen, men nu var det bare lige Puma’s teknologi, jeg faldt over først. Adidas er kendte for deres populære og funktionelle Climacool materiale, som deres t-shirts bliver fremstillet med, mens Nike benytter sig af deres eget Dri-FIT materiale, når de skal trænings t-shirt med svedtransporterende muligheder.

I sidste ende er det jo så bare op til dig selv at finde ud af, hvilke af de store mærker, der så tiltaler dig mest. Og her kommer det nok i bund og grund ned til det mest simple punkt af dem alle – nemlig looket af t-shirten.

Personligt synes vi, at de fleste gør et godt stykke arbejde med at udvikle nye og fede designs til alle deres produkter – deriblandt også deres træningstøj.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR